Laat je website maken door specialisten

Het creƫren van een website begint niet alleen met het inhuren van een goede programmeur of webbouwer, maar ook met het maken van een goede layout. Veel website eigenaren zien het inhuren van een vormgever, een copywriter (tekst) en een SEO specialist (voor de vindbaarheid en het verkrijgen van een hogere positie in de zoekmachines) nog steeds als overbodig.

Reis websites moeten bijvoorbeeld inspirerend zijn voor de gebruiker, met grote afbeeldingen, video’s en tekst die de reis verkoopt aan de gebruiker. Een webshop heeft als doel haar producten zo duidelijk mogelijk weer te geven dmv productfoto's en details over het product met informatie over voorraad en levering.

Hoe dit gebeurt is erg belangrijk. Waar trekt het oog het eerst naar toe, welke info kun je beter klein en onopvallend weergeven, zodat de gebruiker zo snel mogelijk vindt wat hij zoekt. Het gebruik van beeldmateriaal, kleur en wit ruimten spelen daarbij een enorme rol. Een vormgever is daarin gespecialiseerd en heeft hier veel ervaring in.

Een website valt of staat met een goede vormgeving, daarbij zijn gebruiksvriendelijkheid en de toegankelijkheid zeer belangrijk. Ook de navigatie speelt een cruciale rol in het succes of het falen van een website. Hoe laat je de gebruiker in 3 stappen zijn doel bereiken. Een eenvoudig te gebruiken website wordt beter doorzocht dan een website met meer complexe navigatie. Los van de functionaliteit van de website is de navigatie het eerste aandachtspunt dat moet worden verzorgd. Het is dan ook verstandig dit door iemand te laten doen die daar verstand van heeft! Een vormgever en een programmeur kunnen u hier samen in adviseren. www.svenny.nl

Website aandachtspunten:

- navigatie
- functionaliteit
- toegankelijkheid
- gebruikersvriendelijk
- vindbaarheid

________________________________________________________________
Deze website is wel interessant om eens te bekijken. Je vind er een aantal websites met prachtige onderscheidende en vernieuwende navigatie-elementen welke zorgen voor een betere gebruikerservaring. De website zijn eenvoudig te navigeren en interessant voor de bezoekers. Geweldig om naar te kijken!
________________________________________________________________